YRITYS

Asiakaslähtöinen ammattilainen

Insinööritoimisto ETC Oy on pitkän kokemuksen omaava ja asiakaslähtöinen insinööritoimisto. Monipuoliset LVIA-asiantuntijapalvelut, kuten lvia-suunnittelu, energiasuunnittelu. Edistämme vähänhiilistä ja kestävää rakentamisen tapaa, jossa huomioidaan kiinteistön koko elinkaari. Toimipisteemme sijaitsevat Nummelassa, Lahdessa ja Rovaniemellä. Asiakkaamme ja suunnittelukohteemme sijaitsevat koko Suomen alueella.

ETC on sopivan kokoinen toimija. Se tarkoittaa, että pystymme kokomme puolesta toimimaan tehokkaasti pienissä ja suurissa hankkeista. Omien resurssien lisäksi teemme yhteistyötä ja yhteishankkeita konserniyhtiöidemme ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

STRATEGISET TAVOITTEET

KESTÄVÄ TUOTTAVUUS – KESTÄVÄ KASVU – MENESTYMINEN

Liiketoimintamme valinnat tähtäävät kestävään toimintaan niin liiketaloudellisesti kuin palveluidemme kautta kestäviin rakentamisen ratkaisuihin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palveluidemme sisältöä. Arvostamme WIN – WIN periaatteita ja rehtiä kilpailua.

ARVOT

ROHKEUS – TAVOITTEELISUUS – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Tartumme haasteisiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Arvostamme rohkeutta, koska sen kautta voimme oppia jatkuvasti lisää. Asetamme tavoitteita ja sitoudumme niiden saavuttamiseen. Taloudellisen menestymisen lisäksi tavoitteemme on olla hyvä työpaikka! Arvostamme ympäristöystävällistä rakentamista kestäviä kiinteistöteknisiä valintoja.

Insinööritoimisto ETC Oy

Ahti Mustapuro
Toimitusjohtaja
LVI-DI, MSc (FISE PV 2020)
p. +358 40 551 2182
ahti.mustapuro@etc.fi

Ari Herranen
Senior Advisor
p. +358 400 165 989
ari.herranen@etc.fi

Henri Tolonen
LVI-insinööri AMK
p. +358 40 762 1129
henri.tolonen@etc.fi